wat kost ons hypotheekadvies

onafhankelijk hypotheekadvies

wat kost het?

transparant en duidelijk over onze dienstverlening

het eerste gesprek is gratis

Het eerste gesprek is bij ons gratis en noemen we een kennismaking. We voeren alvast een oriënterend onderzoek uit om te verkennen wat jouw hypotheekmogelijkheden zijn. Tijdens dit gesprek leggen we je uit wat de kosten zijn van ons hypotheekadvies. Hierna bepaal je zelf of je gebruik wil gaan maken van onze dienstverlening. 

Hieronder kan je onze dienst-verleningsdocumenten alvast bekijken waarin je de kosten kan terugvinden van een hypotheekadvies.

en dan?

Als we het hypotheekadvies-traject gaan opstarten zullen we eerst jouw gegevens grondig gaan inventariseren. Aan de hand van jouw wensen, doelstellingen, kennis en ervaring kunnen we een advies maken over de juiste hypotheekvorm bij de juiste bank. Ook zullen we hierbij de eventuele risico's met je bespreken. Heb je het huis vervolgens gekocht of wil je de hypotheek gaan oversluiten, dan vragen we de hypotheek aan bij de gekozen geldverstrekker. Hierbij kunnen we 100% onafhankelijk werken en zijn we niet gebonden aan één geldverstrekker. 

Zullen we een keer afspreken?

afspreken kan bij ons op kantoor, bij jouw thuis, in de avonduren en zelfs op zaterdagen. Ook kunnen we middels een video-verbinding ons gesprek digitaal voeren.  

 

013-5770395

bel ons voor het maken van een afspraak
 
 
OF KLIK OP DE KNOP HIERONDER OM ONLINE EEN AFSPRAAK TE PLANNEN.

TOT BINNENKORT!


  • KEMPENBURG INTERMEDIAIR B.V.
  • Besterdring 81
  • 5014 HH TILBURG (NL)
  • 013-5770395
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

wij gaan voor klimaat-neutraal

© 2022 Kempenburg Intermediair b.v.