Onafhankelijke hypotheekadviseur Tilburg - Financieel adviseur Tilburg en Makelaar in Tilburg. Laagste maandlasten en altijd de laagste hypotheekrentes. Hypotheek berekenen bij Kempenburg Intermediair b.v.
IQ woon hypotheken
Een van onze partners is IQ woon hypotheken; bel ons voor meer info over deze hypotheekverstrekker. Ons telefoonnummer is 013-5770395.

IQ woon hypotheken is een onderdeel van Hypotrust hypotheken. Hypotrust verkoopt sinds 1993 Hypotheken, toch is het geen bank en ook geen bemiddelaar. Wat doen ze dan? Ze benaderen banken en verzekeraars die geld uitlenen. In Nederland, maar ook in het buitenland. Ze  geven ze de hypotrust voorwaarden en vragen ze welke leningen ze met die voorwaarden kunnen aanbieden. En welke rente ze voor die leningen rekenen. Hypotrust kiest de leningen met de laagste rentes en bieden die aan. Dat doen ze onder de naam Hypotrust, of in dit geval onder IQ woon hypotheken.

 

logo iqwoon lbox 280x200 FFFFFF

 

 

online contactformulier maximale hypotheek berekenen overzicht hypotheekrentes oversluiten hypotheek

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.