Onafhankelijke hypotheekadviseur Tilburg - Financieel adviseur Tilburg en Makelaar in Tilburg. Laagste maandlasten en altijd de laagste hypotheekrentes. Hypotheek berekenen bij Kempenburg Intermediair b.v.
Kempenburg Intermediair b.v.
Thuis in hypotheken, verzekeringen en makelaardij.

Kempenburg Intermediair b.v. is thuis in het hart van Tilburg en is globaal actief in de driehoek Tilburg - Eindhoven - Den Bosch. We houden ons bezig met het adviseren van particulieren bij alles wat bij het kopen, verkopen en wonen in een eigen woning hoort, in de ruimste zin van het woord. 

De lat voor persoonlijke aandacht door kleinschaligheid hebben we hoog liggen. 

We komen graag bij je thuis; dit kan overdag, 's avonds en zelfs in het weekend. Het eerste gesprek noemen wij een kennismaking en is op onze kosten. Altijd doen dus. 

 

Hypotheken

We werken samen met vrijwel alle Nederlandse geldverstrekkers. Dit zijn banken, maar ook verzekeraars en pensioenfondsen. Vooral verzekeraars en pensioenfondsen hebben de laatste jaren veel marktaandeel gewonnen op de hypotheekmarkt door de scherpe lage hypotheekrentes voor de langere rente-vastperiodes. We vertellen je daar graag meer over.

Online bieden we de volgende (berekenings)mogelijkheden aan:

TOETSEN MAXIMALE HYPOTHEEK

HYPOTHEEKRENTE-OVERZICHT

INDICATIE OVERSLUITEN HYPOTHEEK

Heb je een woning op het oog en wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn? We brengen graag alles in kaart voor je zodat je goed beslagen ten ijs kan komen. 

 

Makelaardij

Vanuit onze jarenlange ervaring bij het kopen en verkopen van woningen staan we onze klanten graag bij middels onze makelaarsactiviteiten. Vele woningen hebben we de laatste jaren succesvol verkocht. 

BEKIJK ONS WONINGAANBOD

SCHRIJF JE IN IN ONS ZOEKERSBESTAND

GRATIS WAARDEBEPALING

 

Verzekeringen

Op het gebied van wonen adviseren we je over de af te sluiten verzekeringen welke we kunnen onderbrengen bij een aantal door ons geselecteerde verzekeraars. 

Online bieden wij je de volgende (berekenings)mogelijkheden aan waarbij je eveneens een verzekering gelijk kunt afsluiten. 

 

AUTOVERZEKERING

BROMFIETSVERZEKERING

REISVERZEKERING

WOONHUISVERZEKERING

INBOEDELVERZEKERING

AANSPRAKELIJKHEIDSVERZEKERING

PAKKETVERZEKERING

 

Heb je vragen of opmerkingen, bel ons dan. Ons telefoonnummer is 013-5770395. 

Ons email adres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Of:

online contactformulier

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.