facebook

Heb je een leuk huis gezien in Tilburg (of omgeving) maar je weet niet waar te beginnen om het huis te kopen?

Dan is het de hoogste tijd om ons in te schakelen als jouw aankoopmakelaar. 

Eerst iets over mij zelf

Mijn naam is Laurens van de Ven, al vanaf 1995 actief in de makelaardij en hypotheekadvisering. In 1995 ben ik begonnen als makelaar bij een kantoor in Schijndel en hield mij daar bezig met het verkopen van woningen in Schijndel en 's Hertogenbosch. Hiernaast hield ik mij ook actief bezig met het adviseren van hypotheken voor de kopers. In 1999 ben ik beëdigd bij de Rechtbank te 's Hertogenbosch als makelaar. In het jaar 2000 ben ik als zelfstandig ondernemer mijn huidige kantoor begonnen in Tilburg en ben ik lid geworden van de makelaarsvereniging VastgoedPro. Kopen en verkopen van woningen én de hypotheek zijn mijn passie. Klanten in de breedste zin van het woord bijstaan bij één van de meest omvangrijke beslissingen in hun leven is wat ik het liefste doe. Ik voer de regie over een divers aantal partijen (verkoper en diens makelaar, de hypotheekbank, de taxateur, de notaris, de bouwkundige, de energiemaatschappij en de verzekeringsmaatschappij) in het belang van mijn opdrachtgever. Mijn eerste eigen huis kocht ik in 1997 (toen had ik ook het water in mijn handen staan) en het huis waar we nu wonen hebben we zelf gebouwd, met de hulp van een aannemer. 

Wat kan ik voor je doen 

Mijn klanten kopen een, twee, misschien drie keer een huis in hun leven. Ik doe dit dag in dag uit en wordt hierbij o.a. ondersteund door VastgoedPro. Het kopen van een huis is een vrij complex proces. Aankoopbegeleiding is een ander woord voor dat ik je aan de hand meeneem om dit proces succesvol te doorlopen. Als je een huis in het vizier hebt wordt het tijd dat we even bellen met elkaar en koffie gaan drinken.

Onze dienstverlening

- ik ga met je mee naar een bezichtiging. De eerste bezichtiging doe je zelf zodat je direct kan beoordelen of het huis je gaat passen.

- bij ons op kantoor of bij je thuis maken we afspraken over de te volgen strategie; hierna start ik de onderhandelingen met de verkopende partij.

- hypotheektoetsing; onderzoeken van de mogelijkheden om een hypotheek af te sluiten voor de woning.

- ondertussen ga ik alle relevante informatie na bij de verkopende partij en/of de betrokken instanties. Denk bijvoorbeeld aan de juridische informatie, bodem-informatie (verontreiniging) en bestemmingsplan informatie.

- als de koop tot stand is gekomen ga ik de koopakte beoordelen, voordat je deze ondertekent. 

- inschakelen van ons netwerk; denk hierbij aan de notaris, de taxateur of eventueel een bouwkundig specialist of aannemer.

- je krijgt van ons een eigen website waarmee je o.a. heel eenvoudig je vrienden op de hoogte kan brengen van jouw nieuwe huis

- voordat je de sleutel krijgt ben ik bij de eind-inspectie van de woning en kan ik je helpen met het afsluiten van het juiste energiecontract en verzekeringen

De kosten

€ 895,-- inclusief BTW. Als je de hypotheek bij ons afsluit, betaal je niets. Je betaalt ons dan afsluit- en bemiddelingskosten voor de hypotheekaanvraag. 2 vliegen in 1 klap.

Wil je meer weten?

Ik maak graag een afspraak om kennis te maken en je bij te praten over onze dienstverlening. Een eerste gesprek kost niets. Altijd doen dus. Ons telefoonnummer is 013-5770395 of klik HIER om online een afspraak te maken.

 

vastgoedpro

 

 

 

 

aankoopmakelaar Tilburg
Besterdring 81 Tilburg,
telefoonnummer: 013-577095 URL of Map


login