• bekijk ons woningaanbod

woningaanbod

De stad in of even slenteren langs de Piushaven? Loop de voordeur uit en je bent er.  Wil je juist even uit de gezellige drukte van de stad en heb je behoefte aan groen, stadsnatuur en rust? Loop de dubbel openslaande deuren naar de tuin door en je bent er. Benieuwd hoe moderne architectuur hand in hand kan gaan met elementen uit een ver verleden? Kom binnen, en je bent er!
Sfeer, karakter en ruimte zijn begrippen welke zeker van toepassing zijn op deze fijne middenwoning in de wijk Broekhoven. Alles klopt hier en is in verhouding; hier wil je wonen en hier voel je je thuis, vanaf de eerste minuut.
Op een fraaie locatie, nabij de dorpskern gelegen keurig onderhouden vrijstaand woonhuis met multifunctioneel bijgebouw en riante achtertuin. De woning is gebouwd eind jaren dertig/begin veertiger jaren en draagt nog veel kenmerken en elementen uit die tijd bij zich.
- VERKOCHT - Deze woning is het best te omschrijven als een te moderniseren ruime starterswoning met een keur aan mogelijkheden.
- VERKOCHT - Een huis waar je je vanaf minuut 1 thuis gaat voelen. Rustig gelegen, midden in het groen met een dorps karakter en de stad binnen handbereik.
Deze woning hebben wij voor kopende partij succesvol aangekocht.
Deze woning hebben wij voor kopende partij succesvol aangekocht.
- VERKOCHT - Aan de (volgens velen) mooiste woonstraat van Tilburg gelegen riant, karakteristiek herenhuis met berging en parkeerplaats voor 2 auto's op eigen terrein.

 

of zoek verder naar woningen op Funda >

 


  • KEMPENBURG INTERMEDIAIR B.V.
  • Besterdring 81
  • 5014 HH TILBURG (NL)
  • 013-5770395
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

wij gaan voor klimaat-neutraal

© 2021 Kempenburg Intermediair b.v.