Onafhankelijke hypotheekadviseur Tilburg - Financieel adviseur Tilburg en Makelaar in Tilburg. Laagste maandlasten en altijd de laagste hypotheekrentes. Hypotheek berekenen bij Kempenburg Intermediair b.v.
Munt hypotheken
Een van onze partners is Munt hypotheken; bel ons voor meer info over deze hypotheekverstrekker. Ons telefoonnummer is 013-5770395.

MUNT Hypotheken is in 2018 voor de 3e keer op rij winnaar van de Gouden Lotus Award als beste hypotheekverstrekker.

De voordelen van een MUNT Hypotheek voor jou als klant:

  1. je betaalt automatisch minder rente na aflossen.
  2. je kan zonder kosten aflossen met eigen geld.
  3. je krijgt de rente op de dag van passeren als deze lager is dan in het rente-aanbod.

De Simpel Overstap Hypotheek is voor alle huizenbezitters die hun hypotheek willen oversluiten om zo de maandlasten te verlagen en/of de hypotheekvoorwaarden te verbeteren. Deze Simpel Overstap Hypotheek is bedoeld voor oversluiters met een hypotheek die minimaal 5 jaar loopt.

Kortom: we leggen je graag uit of Munt hypotheken ook de aangewezen partij is voor jou om de hypotheek af te sluiten. Bel ons op 013-5770395 voor een vrijblijvend hypotheekadviesgesprek. Het eerste gesprek is gratis en vrijblijvend; altijd doen dus.

 

 Logo munt hypotheken lbox 280x200 FFFFFF

 

 

 

online contactformulier maximale hypotheek berekenen overzicht hypotheekrentes oversluiten hypotheek

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.