facebook

 

munt hypotheken bij Kempenburg Intermediair b.v.

 

In ons eerste jaar heeft MUNT Hypotheken een marktaandeel van meer dan 6 procent gerealiseerd, is er ruim drie miljard euro weggezet aan hypotheken en is er voorlopig bijna 6 miljard euro aan funding opgehaald. Het is het streven om over enkele jaren 10 miljard aan hypotheken te hebben verstrekt. 

 


florius

Florius heeft zestig jaar ervaring als hypotheekspecialist in Nederland. En weet als geen ander hoe Nederlanders met geld willen omgaan. We sparen liever dan dat we lenen. Als we dan toch moeten lenen, doen we dat graag verstandig. Florius is het daar helemaal mee eens. 


 

 

lloyds

Zowel Bank of Scotland als Lloyds Bank zijn al vele jaren actief in Nederland. Bank of Scotland biedt sinds 1999 woninghypotheken aan. In 2010 kwam daar een spaarrekening bij. Lloyds Bank is al bijna 50 jaar (sinds 1966) actief op de Nederlandse markt.

Bank of Scotland is in 2009 onderdeel geworden van Lloyds Banking Group. Sindsdien is de samenwerking tussen de twee belangrijkste banken uit de groep, Bank of Scotland plc en Lloyds Bank plc, steeds hechter geworden. Sinds vorig jaar voeren wij onze spaaractiviteiten al uit onder de naam Lloyds Bank. De volgende stap is het verstrekken van nieuwe hypotheken onder de naam Lloyds Bank.

 


 

aegon

Met onze klanten willen we lange termijn relaties opbouwen. We werken aan producten en diensten, die hun financiële toekomst verzekeren en verbeteren. Vanzelfsprekend stellen we daarbij de behoefte en persoonlijke situatie van de klant voorop. We communiceren open en eerlijk, in begrijpelijke taal. We luisteren naar de klant en nemen reacties en klachten serieus. Samen zoeken we naar oplossingen.  


 

argenta

 

Argenta verstrekt sinds 1997 hypotheken in Nederland. In plaats van eigen kantoren heeft Argenta er voor gekozen om haar producten in Nederland aan te bieden via het intermediair. Zo is Argenta in Nederland in de eerste plaats actief via franchiseketens en service providers. De hypotheken van Argenta worden immers aangeboden via de aangesloten intermediairs van deze organisaties. 
Het beheer en de administratie van de hypotheken in Nederland heeft Argenta uitbesteed aan de hypotheekservicers Stater en Quion.

Argenta Nederland is gevestigd te Breda en is lid van de Nederlandse Vereniging van Banken.  


 

 asr

 

De geschiedenis van ASR Verzekeringen gaat terug tot 1720 toen één van onze voorgangers werd opgericht. Wij kennen dus een eeuwenlange traditie in verzekeren. Zowel particulieren als bedrijven vinden bij ons een compleet en gevarieerd assortiment aan verzekeringen en financiële producten op het gebied van schade, inkomen, leven, hypotheken en pensioenen.

Wij werken met verzekeringsadviseurs
Wij vinden het belangrijk u persoonlijk advies op maat te bieden. Daarom bieden wij onze producten aan via professionele, zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsadviseurs. De klant kiest zelf de verzekeringsadviseur. De consument krijgt een uitstekende service en kan kiezen uit de beste producten die passen bij de persoonlijke situatie. 


 

deltalloyd

 

In Nederland biedt Delta Lloyd Bank haar particuliere klanten financiële diensten op het gebied van vermogensvorming, zoals sparen, fondsbeleggen en hypothecair krediet. Delta Lloyd Bank benadert haar klanten indirect via onafhankelijke tussenpersonen onder het Delta Lloyd Bank label

Wij werken volgens de zeven kernwaarden die gelden voor de hele Delta Lloyd Groep. Dit betekent dat wij richting klanten, medewerkers en andere belanghebbenden uitsluitend handelen op basis van waarden als integriteit, klant centraal, verantwoordelijkheid en betrokkenheid, open communicatie, teamgeest, flexibiliteit en ondernemersgeest. 


 

hypotrust

 

Hypotrust verkoopt sinds 1993 hypotheken. Toch zijn we geen bank en ook geen bemiddelaar. Wat doen we dan?

Lage rente
We benaderen banken en verzekeraars die geld uitlenen. In Nederland, maar ook in het en buitenland.  We geven ze onze voorwaarden en vragen ze welke leningen ze ons met die voorwaarden kunnen aanbieden. En welke rente ze voor die leningen rekenen. We kiezen de leningen met de laagste rentes en bieden die aan u aan. Dat doen we onder de naam Hypotrust. 


 

ing

 

ING is een sterk A-merk. Onze persoonlijke en professionele organisatie handelt aanvragen snel en vakkundig af. We bieden scherpe prijzen en blijven continue innoveren. Daarom heeft u keuze uit veel verschillende hypotheekproducten. 


 

 

logo NN

 

Nationale-Nederlanden behoort met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten tot de grootste en meest toonaangevende verzekeraars van Nederland. De combinatie van 6000 deskundige en betrokken medewerkers, goede producten en diensten en een juiste verhouding tussen prijs en kwaliteit stelt ons in staat de beste oplossing voor u, onze klanten, te vinden.

Met 165 jaar ervaring in verzekeringen heeft Nationale-Nederlanden een deskundigheid opgebouwd die we dagelijks inzetten om ons in te leven in wat u als klant beweegt.
Hierbij staan duidelijkheid en transparantie hoog in het vaandel. Wij willen u duidelijk maken wat u van onze diensten kunt verwachten. 


 

obvion

 

Hypothekenland is complex en voortdurend aan veranderingen onderhevig. Vandaar dat Obvion zoveel belang hecht aan een eigen koers. Die biedt niet alleen Obvion, maar vooral ook onze klanten duidelijkheid én zekerheid. Tussenpersonen en consumenten willen weten waar ze aan toe zijn. Om die reden handelt Obvion vanuit een aantal kernwaarden die het uitgangspunt vormen van hun handelen. 


 

 

 

woonfonds

 

Woonfonds Hypotheken biedt sinds 1973 hypotheken aan particulieren aan via onafhankelijke adviseurs. Vooral deze financiële adviseurs kennen onze naam en onze kwaliteiten.
Bijzondere mensen, vertrouwde hypotheken

Dat is waar wij voor staan. Wij willen dat onze klanten kunnen rekenen op een persoonlijk advies van gekwalificeerde adviseurs en dat ze kunnen vertrouwen op onze hypotheken. Dat betekent onder andere dat onze hypotheken duidelijk zijn voor de klant. Zo hanteren we geen administratiekosten, geen annuleringskosten, kan een offerte tot wel 12 maanden geldig zijn en bieden we scherpe rentes aan. 


 

 

Attens Hypotheken bij Kempenburg Intermediair b.v.

Attens Hypotheken is ontwikkeld voor leden van PGGM&CO, de coöperatieve vereniging van mensen die werken of werkzaam zijn geweest in de sector zorg en welzijn. Leden van PGGM&CO die deelnemer zijn aan het Pensioenfonds Zorg en Welzijn (en hun partners) komen in aanmerking voor een Attens Hypotheek. Is de aanvrager nog geen lid van PGGM&CO? Dan wordt hij of zij automatisch lid wanneer de hypotheek passeert. Lidmaatschap is gratis.


 

bijbouwe

 

 

blgwonen

 

conservatrix

 

iqwoon

 

nibc

 

venn

 

 

 

 

 

Nieuwsgierig geworden over onze dienstverlening en onze partners?

Bel 013-5770395 of klik HIER om een afspraak in te plannen. Het eerste gesprek is op onze kosten!login