100% onafhankelijk hypotheekadvies

  • wij vergelijken alle banken en geldverstrekkers
  • gratis aankoopadvies bij jouw nieuwe woning
  • het eerste gesprek noemen wij een kennismaking, dus geen kosten!

Ik wil mijn huis verbouwen/verduurzamen

Ga je alles zelf doen of schakel je liever de aannemer in? Ga je alleen verbouwen of wil je de woning ook gelijk verduurzamen? Wat is het budget?

Bezint eer ge begint. Maak een wensenlijst van de dingen die je perse wil aanpakken. Houd er rekening mee dat alles met elkaar te maken heeft. Denk bijvoorbeeld aan het installeren van een nieuwe keuken, maar achteraf pas blijkt dat de meterkast hiervoor volledig moet worden aangepast. 

Wij kunnen je een goed beeld geven van de verbouwingkosten. Uiteraard laat je vervolgens e.e.a. checken door de aannemer en vraag je hem om een offerte.

Ondertussen leggen wij de hypotheek onder de loep. Gaan we de huidige hypotheek verhogen of sluiten we een compleet nieuwe hypotheek af bij een andere bank?

We praten je graag helemaal bij in een persoonlijk adviesgesprek.

> afspraak maken

stappenplan

stap 1: oriënteren

Als je gaat verbouwen krijg je met een aantal zaken te maken. Denk bijvoorbeeld aan de aannemer, of er een vergunning nodig is en moet je een bouwtekening laten maken. 

We gaan vooraf zo goed mogelijk alle kosten in kaart brengen. Sommige kosten moeten geschat worden omdat ze nog niet bekend zijn. Het is dan altijd slim om ruim te rekenen!

Kortom, vraag tijdig advies aan bij ons. Jouw verbouwing is niet de eerste die wij financieren!

 

stap 2: hypotheekmogelijkheden onderzoeken

Als duidelijk is hoe de verbouwing er uit gaat zien en als de offertes van aannemers binnen zijn, dan gaan we rekenen. We gaan toetsen bij de bank of de benodigde hypotheek zal worden verstrekt, al dan niet in een bouwdepot.

Tijdens dit proces zal ook een externe taxateur moeten bepalen of de woning daadwerkelijk meer waard wordt als de verbouwingen zijn voltooid.

stap 3: de papieren verzamelen

Als duidelijk is hoe de hypotheek er uit komt te zien vragen we deze aan bij de bank.

We gaan de benodigde documenten vervolgens ook naar de bank sturen. Als alle documenten akkoord zijn krijgen we van de bank de definitieve offerte. Deze offerte noemen we ook wel het bindend hypotheekaanbod. 

Als de handtekening onder dit aanbod is gezet is de hypotheek finaal akkoord. De werkhandschoenen kunnen uit de kast gehaald worden!!

stap 4: handen uit de mouwen!!

Het verbouwen kan beginnen!

Het dak eraf; stucen, timmeren, metselen, isoleren, installeren; iedere dag zie je het huis veranderen tot het gewenste resultaat.

bereken direct jouw maximale hypotheek

maximale hypotheek berekenen

Kempenburg Wonen

Hypotheken & Makelaardij

Kempenburg Intermediair b.v.

Besterdring 81

5014 HH TILBURG

telefoon: 013-5770395

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kempenburg Hypotheekadviseur Tilburg

openingstijden

Maandag – Vrijdag: 9.30 – 16.30 
Zaterdag: op afspraak
In de avonduren: op afspraak

 

wij zijn aangesloten bij KIFID